Nyheter

New World Winery of the Year

Casillero del Diablo har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen New World Winery of the Year av Wine Enthusiast i årets upplaga av Wine Star Awards

Sunrise viner certifieras av Green-e

Sunrise viner produceras med 100 % förnybar energi, vilket man nu väljer att visualisera på framsidesetiketten.

Ny design för Fronteras viner

Nu förnyas Fronteras etikettdesign. Frontera betyder gräns på spanska. Inspirationen till namnet och etikettdesignen kommer från de fyra barriärer som omgärdar och skyddar Chiles vingårdar.

Trivento Malbec – prisbelönt och prissänkt

Trivento Malbec 2018 belönades med 91 poäng av Tim Atkin i den stora provningen Best of Argentina. Denna klassiska Malbec prissänktes den 1 september till 69 kr.

Vintips till höstgrytan

Diablo Black är ett fylligt och smakrikt chilenskt rödvin med inbjudande doft av mörka bär samt toner av örter och vanilj. Utmärkt till en mustig höstgryta!

Novas Cabernet Sauvignon – stor smak i mindre format

Den 1 september lanserades Novas Cabernet Sauvignon 1,5 L i Systembolagets fasta sortiment. Med sin fylliga och smakrika stil är Novas ett utmärkt matvin till höstens rätter.

Adobe – Chiles största ekologiska vinvarumärke

För andra året i rad är Adobe det bäst säljande ekologiska vinet i Chile. Har du provat något av de fem Adobe-vinerna som finns på Systembolaget?

Coyam bland de 10 bästa ekologiska vinerna i världen

I The Drink Business stora blindprovning The Organic Masters 2020 tog Emilianas Coyam plats i topp 10, i hård konkurrens med ekologiska viner från hela världen

Frisk och fruktig nyhet på box från Casillero del Diablo

Nyhet! En vit klimatsmart 2 liters bag-in-box från Casillero del Diablo. Ett medelfylligt och aromatiskt vitt vin med härlig fräschör från Chile.

Salvaje är tillbaka

Emilianas naturvin Salvaje är tillbaka i Systembolagets tillfälliga sortiment. Den aktuella årgången har fått toppbetyget 94 poäng av James Suckling.