Ny design för Fronteras viner

Fronteras-viner-ny-design

Nu förnyas Fronteras etikettdesign. Frontera betyder gräns på spanska. Inspirationen till namnet och etikettdesignen kommer från de fyra barriärer som omgärdar och skyddar Chiles vingårdar, Atacamaöknen i norr, bergskedjan Anderna i öst, Stilla havet i väst och glaciärerna i söder.

Frontera representerar allt det fantastiska som Chile har att erbjuda, viner fyllda av liv och generositet. Frontera är det näst mest sålda chilenska vinvarumärket i världen. I Sverige har Fronteras viner sålts i närmare 20 år och Frontera Chardonnay har kommit att bli ett av de mest sålda chilenska vita vinerna på flaska.

Med sin moderna, fruktiga och friska stil passar Fronteras viner både som sällskapsvin och till en god middag.

Frontera Chardonnay (art.nr 88958, 59 kr) finns till försäljning runt om i hela landet i Systembolagets butiker, kika i den chilenska vitvinshyllan så hittar ni vinet. Frontera Chardonnay är friskt och fruktigt med doft av äpple, päron, citrus och tropisk frukt. Ett utmärkt husvin som passar bra till både vegetariskt, fisk och ljust kött.

PRODUKTBLAD

Frontera Cabernet Sauvignon finns i beställningssortimentet (art. nr: 85296, 54 kr). Ett mjukt och medelfylligt rött vin som bjuder på en fruktig doft av svarta vinbär och plommon. Passar bra till en smakrik pasta, tacos och pizza.

PRODUKTBLAD