Nu lanseras Sunrise Cabernet Savignon som bag-in-box

Sunrise Cabernet Sauvignon är en internationell storsäljare som har funnits på Systembolagets hyllor sedan 1998. Nu lanseras vinet på 3-liters bag-in-box.

En vanlig fråga som vinköpare ställer sig är om boxar har samma innehåll som flaskorna med samma namn. I Sunrise fall är svaret ja. Boxen innehåller samma fruktiga och tillgängliga vin med druvtypisk doft av svarta vinbär, örter och lakrits. Vinet passar bra som sällskapsvin eller till mildare maträtter, gärna vegetariskt alternativt ugnsbakad kycklingfilé eller pasta bolognese.

Sunrise Cabernet Sauvignon 3 L bag-in-box
Art.nr. 79522
Pris: 159 kr
Druvor: 100 % Cabernet Sauvignon
Syra: 4,88 g/l
Socker: 6,49 g/l
Alkohol: 12 %

Sunrise Cabernet Sauvignon bag-in-box finns från och med 1 mars att köpa i 23 butiker och är även tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment. På Systembolagets hemsida kan du se om den finns just din butik.

PRODUKTBLAD

Sunrise druvor odlas på vingårdar där solen skiner 300 dagar om året. De många soldagarna bidrar till en perfekt druvmognad vilket ger friska och fruktiga viner. Sunrise viner är 100% koldioxidneutrala. Utsläppen kompenseras genom köp av utsläppsrätter på Santiagos klimatbörs. Man använder sig även av lättviktsflaskor som kräver mindre energi att tillverka och ger lättare transporter samt arbetar kontinuerligt för att minska sin vatten- och energiförbrukning.