Nyhet! Frontera Tempranillo 1 L flaska

rontera-Tempranillo-page

Du har väl inte missat den stora nyheten från Frontera? En spansk Tempranillo i en praktisk 1L flaska för endast 68 kr. 

Frontera Tempranillo är ett generöst och smakrikt vin, både smakmässigt och sett till flaskstorleken, 1 liter för 68 kronor.  Frontera Tempranillo är ett fruktigt och smakrikt rött vin från Spanien och finns i ett fåtal Systembolaget-butiker men går även att beställa i beställningssortimentet.

Frontera Tempranillo är ursprungstypiskt, generöst och smakrikt vin som bjuder på toner av mörka bär, jordgubbar, solmogen frukt, vanilj och en elegant fat-ton. De balanserade tanninerna ger en lång och fyllig eftersmak. Frontera Tempranillo är en perfekt match till spanska klassiker, som exempelvis en smarrig tapas-buffé eller en charkbricka med spanska delikatesser.

Produktblad

Fronteras viner har sålts i Sverige i närmare 20 år och Frontera Chardonnay (75 cl) har kommit att bli ett av de mest sålda chilenska vita vinerna på flaska. Utöver Frontera Chardonnay finns Frontera Chardonnay/Pedro Jimenez i en praktisk 1,5 L box (99kr/1L) samt Frontera Cabernet Sauvignon (25 cl) i det Systembolagets fasta sortiment. I beställningssortimentet finns även Frontera Cabernet Sauvignon i en 75 cl flaska samt 1,5 L box (99kr/1 L).