Adobe Reserva – nu i ny ”tuppig” design

Nu byter Adobes viner design! De nya etiketterna pryds av en stolt topp, symbolisk och majestätisk men även ett högst reellt inslag på Emilianas ekologiska vingårdar. Tuppar och hönor håller jorden ren från skadliga fjärilslarver och bidrar med naturligt gödsel av högsta kvalitet, därmed är de viktiga medhjälpare för att upprätthålla vingårdarnas ekologiska balans.

Adobe är Emilianas Reserva-linje med viner från ekologiskt odlade druvor där fokus är att lyfta fram varje druvsorts och vingårds unika karaktär. På Systembolaget har Adobe Reserva funnits sedan 2006 då Adobe Cabernet Sauvignon lanserades; sedan dess har portföljen utökats med vitt och rosé. Alla Adobes viner är veganvänliga och kommer i miljövänliga lättviktsflaskor. Upptäck Adobes viner här.

Emiliana Organic Vineyards grundades 1986 och har kommit att bli världens största producent av ekologiska viner. Hos Emiliana är man övertygade om att hållbara, ekologiska och biodynamiska jordbruksmetoder skapar friskare och mer produktiva vingårdar som i sin tur ger högre druvkvalitet med en unik karaktär. Vinhusets arbete baseras på två grundläggande principer; omsorg om miljön och respekt för sina anställda. Läs mer om Emilianas filosofi och arbete här.