Casillero del Diablo välkomnar en ny, legendarisk talesperson

Den chilensk-amerikanska skådespelaren Pedro Pascal är stjärnan i Casillero del Diablos nästa globala kampanj, det tillkännagavs nyligen av vinproducenten Concha y Toro.

Casillero del Diablo brukar sticka ut med sina färgstarka globala TV-kampanjer. Den här gången är det Pedro Pascal som kommer att ge liv åt en ny, mystisk och excentrisk karaktär kopplad till vinlegenden.

Skådespelaren är känd för sina roller i filmer och serier som bland annat The Mandalorian, Wonder Woman 1984, Narcos och Games of Thrones. Han har också toppat listan över mest eftersökta på IMDb samt blivit utsedd av den amerikanska tidsskriften Entertainment Weekly’s till en av EW:s Entertainers of the Year.

”Att Pedro Pascal är med och skapar Casillero del Diablos nya legend är en historisk händelse, eftersom det är första gången vi har en global varumärkesambassadör. Han är en världsberömd skådespelare på toppen av sin karriär. Han kommer också ursprungligen från Chile och delar många egenskaper med varumärket, som att vara sofistikerad, tillförlitlig och global” säger Casillero del Diablos Global Marketing Director, Sebastián Aguirre.

Kampanjen spelades in i maj i Santiago de Chile och kommer att lanseras globalt under årets andra hälft. På svensk TV kommer den att rulla från och med vecka 47.