Adobe Rosé i ny kostym

Adobe-rose-bib-ny-design

Ny byter Adobe Rosé design, men den friska smaken är såklart densamma!

Frukt och fräschör

Adobe Rosé är ett ljust rosévin som bjuder på både frukt och fräschör. I doft och smak hittar man persika, smultron och fläder samt en touch av örter. Den lätta och aromatiska stilen gör att vinet passar fint som aperitif, bara som ett glas för sig eller tillsammans med salta snacks eller tapas. Prova gärna till en sydamerikansk ceviche med avokado och lime.

Blomster och tuppar
Boxen pryds förutom av blomsterprakt också av en stolt topp – symbolisk och majestätisk, men även ett högst verkligt inslag på Emilianas vingårdar. Tuppar och hönor håller jorden ren från skadliga fjärilslarver och bidrar med naturligt gödsel av högsta kvalitet; därmed är de viktiga medhjälpare för att upprätthålla odlingarnas ekologiska balans. Rosor planteras invid vinrankorna för att attrahera önskvärda insekter samt för att ”signalera” om någon oönskad parasit har tagit sig in i vingården.

PRODUKTBLAD

Se här om Adobe Rosé finns i just din Systembolaget-butik.
Art.nr. 357, 229 kr för 3 liter.

Adobe funnits på Systembolaget sedan 2006 då Adobe Cabernet Sauvignon lanserades och sedan dess har familjen utökats med en Malbec, en rödvinsblend på box och två olika roséviner. Alla Adobe-viner är ekologiska och veganvänliga samt kommer i klimatsmarta förpackningar som lättviktsflaska eller bag-in-box.