Nyheter

Adobe Reserva – nu i ny ”tuppig” design

Nu byter Adobes viner design! De nya etiketterna är en hyllning till tuppen, symbolisk och majestätisk men även en viktig medarbetare på Emilianas vingårdar.

Guld och silver till Casillero del Diablo i Berliner Wine Trophy

I den senaste upplagan av Berliner Wine Trophy kammade Casillero del Diablo hem två av de eftertraktade medaljerna.

Ny årgång av Emilianas signaturvin Coyam

Nu lanseras Coyam 2015 i Systembolagets beställningssortiment. 2015 är den femtonde årgången av detta uppskattade vin, som odlas helt enligt ekologiska och biodynamiska principer.

GÊ 2014 finns nu för beställning

Nu släpps ett fåtal flaskor av GÊ 2014 till försäljning i Systembolagets beställningssortiment. GÊ är vinhuset Emilianas ikonvin och Sydamerikas första biodynamiskt certifierade vin.

Casillero del Diablo – vinlegenden lever vidare

Se Casillero del Diablos nya storslagna kampanjfilm, i vilken det chilenska vinhuset knyter an till sin stolta historia och legenden om djävulens källare.

Sunrise lyser upp Sverige med ny design

2018 är inte vilket år som helst utan i år firar Sunrise Wines 20 år i Sverige! För att hylla Sunrise framgångar i Sverige kommer en ny och fräsch förpackningsdesign att lanseras under sommaren.

Emiliana VIGNO – Nu i Systembolagets småskaliga sortiment

Den första årgången av Emilianas VIGNO lanseras den 8 juni i Systembolagets tillfälliga exklusiva sortiment. VIGNO är ett unikt långsiktigt projekt med syfte att bevara gamla Carignan-rotstockar i Maule, Chile.

DIABLO – a pact with the extraordinary

Låt oss presentera DIABLO, ett kraftfullt och smakrikt vin, lika hypnotiskt och mystiskt som djävulen själv. Lagrat på ekfat i 6 månader, 6 veckor och 6 dagar.

Legenden fortsätter – två spännande nyheter från djävulens källare

Den 1 juni lanseras Casillero del Diablo Reserva Especial Chardonnay och Merlot, två smakrika viner som fått sitt uttryck från chilenska terroir.

Adobes ekologiska viner – Nu i SJ:s bistro

Vi är stolta över att de ekologiska vinerna Adobe Chardonnay samt Adobe Cabernet Sauvignon (37,5 cl) från och med maj finns till försäljning i bistron på SJ:s tåg.