Nyheter

GÊ 2014 finns nu för beställning

Nu släpps ett fåtal flaskor av GÊ 2014 till försäljning i Systembolagets beställningssortiment. GÊ är vinhuset Emilianas ikonvin och Sydamerikas första biodynamiskt certifierade vin.

Casillero del Diablo – vinlegenden lever vidare

Se Casillero del Diablos nya storslagna kampanjfilm, i vilken det chilenska vinhuset knyter an till sin stolta historia och legenden om djävulens källare.

Sunrise lyser upp Sverige med ny design

2018 är inte vilket år som helst utan i år firar Sunrise Wines 20 år i Sverige! För att hylla Sunrise framgångar i Sverige kommer en ny och fräsch förpackningsdesign att lanseras under sommaren.

Emiliana VIGNO – Nu i Systembolagets småskaliga sortiment

Den första årgången av Emilianas VIGNO lanseras den 8 juni i Systembolagets tillfälliga exklusiva sortiment. VIGNO är ett unikt långsiktigt projekt med syfte att bevara gamla Carignan-rotstockar i Maule, Chile.

DIABLO – a pact with the extraordinary

Låt oss presentera DIABLO, ett kraftfullt och smakrikt vin, lika hypnotiskt och mystiskt som djävulen själv. Lagrat på ekfat i 6 månader, 6 veckor och 6 dagar.

Legenden fortsätter – två spännande nyheter från djävulens källare

Den 1 juni lanseras Casillero del Diablo Reserva Especial Chardonnay och Merlot, två smakrika viner som fått sitt uttryck från chilenska terroir.

Adobes ekologiska viner – Nu i SJ:s bistro

Vi är stolta över att de ekologiska vinerna Adobe Chardonnay samt Adobe Cabernet Sauvignon (37,5 cl) från och med maj finns till försäljning i bistron på SJ:s tåg.

Viña Maipo har en ny look

Lagom till vårens intåg byter Viña Maipos flaskor om till en gladare och varmare färgställning, men innehållet är såklart samma goda vin.

Sveriges mest prisvärda vin under 70 kronor

Den 24 april korades vinnarna i Vinordic Wine Challenge 2018. En av de prisade vinerna var Viña Maipo Cabernet Sauvignon, som utsågs till det mest prisvärda vinet i kategorin rött vin upp till 69 kr.

Fetzer Vineyards firar 50 år!

Familjeföretaget Fetzer Vineyards firar 50 år. På Fetzer hade man tidigt ett ekologiskt tänkande och företaget ses i dag som pionjärer inom hållbar vinproduktion.