Nyheter

Nyhet! Birds of Paradise Garnacha Syrah

Ekonyhet från Emiliana Organic Vineyards – ett elegant och välbalanserat vin med doft och smak av mogna bär, kryddor och fat.

Nyhet! Maycas del Limarí Reserva Especial Chardonnay

Nyhet från Limarí Valley i norra Chile – ett generöst och smakrikt vin med välintegrerad fatkaraktär samt en hög och angenäm syra. Idealiskt som matvin.

Silver till Adobe Cabernet Sauvignon i Hong Kong IWSC

Adobe Reserva Cabernet Sauvignon har belönats med en silvermedalj i Asiens mest prestigefulla vintävling, Hong Kong IWSC.

Adobe bag-in-box i nya kläder

​Nu byter Adobe BiB design! Innehållet är samma ekologiska druvblend – ett fruktigt och generöst allroundvin med matvänlig struktur.

Salvaje är tillbaka i Systembolagets tillfälliga sortiment

En Rhône-inspirerade Syrah från Casablanca – 3000 flaskor av Emilianas naturvin Salvaje släpps i Systembolagets tillfälliga sortiment den 1 februari.

Ny årgång av ikonvinet Don Melchor

Äntligen lanseras årgång 2016 av Concha y Toros prestigevin Don Melchor i Systembolagets beställningssortiment. Ett vin för källaren som även kan avnjutas ungt.

Nyhet! Adobe Reserva Malbec

Från och med 1 december finns en ekologisk, chilensk malbec på Systembolagets hyllor. Adobe Reserva Malbec är ett elegant vin med tydlig druvkaraktär och silkeslena tanniner.

Vin till julbordet – eller varför inte under granen?

DIABLO är ett komplext, generöst och fylligt vin som passar utmärkt till julbordets småvarma rätter. Vid beställning av 3 flaskor levereras vinet i en exklusiv trälåda.

91 poäng till Trivento Malbec i Decanter

Trivento Reserve Malbec 2017 erhöll 91 poäng i Decanter World Wine Awards 2018.

James Suckling ger 90 poäng till Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Ett historiskt erkännande för denna klassiska chilenska cabernet, som exporteras till över 145 länder.