Nyheter

Krämig morotssoppa med apelsin och ingefära

Recept på en lättlagad, smakrik och krämig morotssoppa som passar utmärkt till ett glas Casillero del Diablo Pinot Noir.

En julhälsning från Arniston Bay

Stjärnklara julhälsningar från en sydafrikansk fiskeby. Arniston Bay Shiraz Cabernet Sauvignon önskar er alla en riktigt god jul!

Nu släpps Coyam i ny årgång

Den 13 december lanseras Emilianas signaturvin Coyam av årgång 2014 i beställningssortimentet. Årgång 2013 blev en försäljningssuccé och nu är den nya årgången äntligen i lager.

Fetzer Vineyards siktar på resursöverskott 2030

I Fetzer Vineyards första hållbarhetsrapport kan du läsa om vinhusets innovativa och prisbelönta miljöarbete samt deras ambitiösa hållbarhetsmål.

Don Melchor 2015 – ”En av de bästa årgångarna i mitt liv”

Från och med den 5 december finns 15 lådor á 6 flaskor Don Melchor av årgång 2015 tillgängliga för order.

Vinerna som rustar sig för vintern

Lagom till första advent byter några av Casillero del Diablos, Viña Maipos och Adobes förpackningar skepnad för att bli något juligare och vintrigare än vanligt. Innehållet är självklart samma goda viner.

Carmenere, druvsorten som återuppstod

Den 24 november 1994 återupptäcktes Carmenere-druvan i Chile. En druva som man länge trodde var utdöd.

Affärsutveckling genom ekotänk hos Emiliana

Hos Emiliana genomsyras varje beslut, i allt från HR-frågor till strategi, av ett ekologiskt helhetstänkande. Detta har visat sig vara ett framgångskoncept.

Fira internationella Zinfandel-dagen med Fetzer och Bonterra

Söndagen den 19 november är en högtidsdag för alla Zinfandel-älskare. Fira med kvalitetsviner från kaliforniska producenterna Fetzer och Bonterra.

Hipp hipp hurra för internationella Merlot-dagen

I dag firas internationella Merlot-dagen världen över och det vill vi så klart uppmärksamma. Druvan som är den näst mest odlade druvan i världen är även populär i Chile där druvan är den tredje mest odlade druvan.